IE Warning
Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!

Omgeving

Er zijn zeer veel mogelijkheden om uw vakantie gevarieerd door te brengen. in het huis ligt een map met heel veel folders over musea; kastelen en bezienswaardigheden in de buurt; en op rij afstand.

U kunt rondom het huis heerlijk wandelen in de natuur. Op 15 km afstand vindt u in Autun vele winkels voor de dagelijkse boodschappen en verschillende restaurants waaronder Le Chalet Bleu; le Chapitre en le Chateaubriant. Tevens diverse goede pizzeria’s etc.
Op 30 km afstand ligt het prachtige historische wijndorp Beaune. Beaune kent heel veel goede restaurants en caves van wereldberoemde wijnhuizen.
Ook kunt u het Hospices de Beaune bezoeken; een voormalig armenhospitaal en nu ingericht als museum. Op zaterdag is er in het centrum van Beaune een mooie markt.

Verder is een fietstocht door de wijnvelden een absolute aanrader ! U kunt in Beaune en Santenay een (elektrische) fiets huren en een prachtige fietstocht door de velden maken ! U fietst over een geasfalteerd voormalige treintraject !
Er bevinden zich vele kastelen in de omgeving van ons huis. Het kasteel van Sully ligt al op een paar kilometer van le Grand Moloy en is ook van binnen te bezoeken.
Chalon sur Saone is een stad op 50 km en wordt ook wel ‘klein Parijs’ genoemd ; ook de moeite waard mocht het een dag minder mooi weer zijn.